Fotografia de stoc

   Esti pasionat de fotografie, esti profesionist sau amator, nu conteaza, din fotografie se pot realiza si ceva banuti cu care sa iti poti intretine pasiunea. Pe internet sunt o multime de siteuri de fotografie de stock, unele mai pretentioase altele mai putin pretentioase. Pentru a reusi sa te inscrii si sa vinzi, toate imaginile trebuie sa fie foarte bine expuse si clare. In multe cazuri este recomandabil ca imaginile sa fie si putin prelucrate: contrast, saturatie, luminozitate, etc.
   Este o activitate care necesita timp, rabdare si perseverenta, nu renuntati daca imaginile va sunt rejectate, cititi comentariul editorului foto si reincercati aplicand corectiile specificate. 

Shutterstock este site-ul cel mai bine cotat unde eu reusesc sa vand in fiecare zi cel putin o fotografie. Pentru a te inscrie pe Shutterstock click AICI .

Dreamstime, vanzarile nu merg lafel de bine ca la Shutterstock dar pretul pe fotografie este mai mare. Pentru inscriere pe Dreamstime click AICI unde la referral ID se completeaza “res1993055”.

BigStockPhoto, a fost cumparat de Shutterstock, dar politica de pret pe imagine este mai buna decat cea de la Shutterstock. Pentru inscriere la BigStockPhoto click AICI .


My most popular images for sale at Shutterstock:My latest images for sale at Shutterstock:


Comments are closed.